.

Bli med på årets ultimate sommerleir-opplevelse!

👊

Våren er i luften, og det betyr at vår etterlengtede sommerleir nærmer seg med stormskritt.

🥋

Vi inviterer deg til en spennende smakebit av kampstiler, der timeplanen er som en ekstraordinær meny på din favorittrestaurant. Velg og vrak blant vårt brede utvalg av kampsportdisipliner som vil berike din trening og utfordre dine ferdigheter.

👊

På årets sommerleir tilbyr vi en imponerende rekke stilarter, inkludert Taekwondo, Hapkido, Kumdo, Kickboxing og Taiji. Som en spennende nyhet i år, kan du også oppleve både Kukkiwon/WT-Taekwondo og ITF-Taekwondo. Vi tror på å berike din egen stilart ved å utforske og lære fra andre disipliner.

🥋

Under Kukkiwon Taekwondo-klassene vil du bli veiledet av høyt graderte instruktører med omfattende erfaring, mens ITF-Taekwondo vil bli ledet av ingen ringere enn Camilla Rolstad og Roy Rolstad, to høyt anerkjente utøvere og instruktører med lang internasjonal erfaring.

👊

Uansett om du er en erfaren kampsportutøver eller nybegynner, vil du få muligheten til å utforske ulike Taekwondo-stiler og kickboxing. Enten du foretrekker mønster eller sverdtrening, vil vår sommerleir tilby et variert og spennende program som vil utfordre og inspirere deg.

🥋

Målet vårt er å skape et inspirerende miljø der du kan lære, vokse og knytte bånd med andre lidenskapelige kampsportutøvere.

🥊

Plassene er begrenset, så meld deg på nå for å sikre din plass på årets mest minneverdige sommerleir! Klikk her for påmelding: https://sangrok.no/kalender